Päivitetty 4.1.2022

Tiedote kokoontumisrajoituksiin liittyen

Voimassa olevien kokoontumisrajoitusten vuoksi joudumme perumaan kaikki Hopeseurakunnan kokoontumiset tammikuun ajalta. Peruuntumiset koskevat mm. Hopen sunnuntaita, suunnitelmissa ollutta vanhempainiltaa sekä Yhteyspiirien kokoontumisia.

Nykyisten kokoontumisrajoitusten ajan julkaisemme FB-sivullamme opetusvideon, joka tulee katsottavaksi sunnuntaisin klo 15.00.

Mikäli kokoontumisrajoituksia puretaan tai lievennetään, tarkoituksenamme on jatkaa kokoontumisten järjestämistä mahdollisimman pian. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista hetimiten. Harkitsemme parhaillaan myös vaihtoehtoisia tapoja kokoontua yhteen.

Poikkeukset:

• Partiolippukunta Turun Versojen alle 18-vuotiaiden ryhmien toiminta, joiden kokoontumiset jatkuvat 11.1.2022. Perustelu: Avi:n kokoontumisrajoitukset kohdistuvat vain aikuisväestöön.
  • Ylimääräinen seurakunnankokous tiistaina 25.1.2022 klo 18.00 Turun helluntaiseurakunnan tiloissa. Perustelu: Yhdistysten, yritysten ja yhteisöjen viralliset asiakokoukset eivät kuulu kokoontumisrajoitusten piiriin.