Toistaiseksi Hopeseurakunnan jumalanpalveluksiin voi osallistua vain ilmoittautumalla jumalanpalvelukseen etukäteen. Alla olevista linkeistä klikkaamalla voit ilmoittautua aina maanantaista alkaen Hopeseurakunnan seuraavaan jumalanpalvelukseen ja lastenohjelmiin. Huomioithan, että jumalanpalveluksiin voi osallistua vain terveenä ja niihin osallistuessa on pidettävä huolta mm. käsihygieniasta. Suosittelemme myös vahvasti kasvomaskien käyttöä jumalanpalveluksissa.

Mikäli et syystä tai toisesta pysty osallistumaan jumalanpalveluksiin, voit seurata jumalanpalveluksia FB-streamissa: www.facebook.com/hopeseurakuntaturku/videos

JUMALANPALVELUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN 
Valitettavasti ilmoittautumissivu on englanniksi. Ilmoitautuminen tapahtuu sivun avauduttua painamalla vihreää ”Register” -nappia. Kaavakkeessa kysytään vain etunimi, sukunimi ja sähköposti, mikä pitää vahvistaa kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi uudelleen. Saat englanninkielisen vahvistusviestin ilmoittautumisestasi sähköpostiin. Sähköposti ei vaadi minkäänlaisia toimenpiteitä. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

LASTENOHJELMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Lasteohjelmiin ilmoittaudutaan alla olevasta linkistä:

ILMOITA LAPSESI LASTENOHJELMIIN