Alttari on Hopeseurakunnan ensimmäinen retriitti. Vetäydymme viikonlopuksi kiireestä, melusta ja tarpeesta olla jatkuvassa liikkeessä rukoukseen ja hiljaisuuteen. Jeesus sanoi (Mark 6:31-32): Mennään johonkin rauhalliseen paikkaan. Saatte levähtää vähän… Niin he lähtivät veneellä mennäkseen autiolle seudulle yksinäisyyteen.” Alttari on Jeesuksen kutsuun vastaamista. Alttari on paikka, jossa pysähdymme olemaan läsnä niin Herrallemme kuin myös itsellemme. Alttari on paikka, jossa taivas saa koskettaa maata.

Jotta Alttari palvelisi tarkoitustaan mahdollisimman hyvin, pystymme tarjoamaan viikonlopun vain 25:lle Hopeseurakuntaa kotinaan pitävälle. Ilmoittaudu mukaan nopeasti!

Ajankohta & paikka: 19.-21.11.2021, Kiponniemen toimintakeskuksessa, Jyväskylässä
Hinta: 130€/henk. (sis. majoituksen yhden hengen huoneessa, ateriat ja ohjelman)