Hopeseurakunnan Alfa on sarja tapaamisia, joissa on mahdollisuus pohtia elämän suuria kysymyksiä ja jakaa omia näkemyksiä uskosta, elämästä ja jumalasta. Alfan aikana kokoonnumme 11 kertaa pääosin livenä. Jokaisen Alfa-illan aluksi katsomme lyhyen filmin, joka jälkeen jokaisella on vapaus jakaa filmin herättämiä ajatuksia.

Seuraava Alfa alkaa maanantaina 28.2.2022 klo 18.30-20.00 (jokainen kokoontuminen on samanpituinen). Alfa on täysin ilmainen osallistujille.

We live in a time which provokes us to ask more questions and seek answers. What is the meaning of this all? Does my life matter? Is there a God? Sometimes we have SO big questions that it is good to discuss over them with someone else or in a group. If you’ve been thinking of this sort of questions, Alpha is the right place for you! In Alpha you’ll get to watch appealing video series and discuss over them in a relaxed environment.

Hopeseurakunta’s Alpha starts on Monday 28.2.2022 at 6:30 pm. Alpha is free of charge for all the participants.