Äänestimme sunnuntaina 27.10. molempien jumalanpalveluksien yhteydessä Yksi jumalanpalvelus -kokeilujakson aloittamisesta. Kokeilujakson aloittamisen vaatimuksena oli, että molemmissa jumalanpalvelusyhteisöissä vähintään 50 prosenttia kannattaa kokeilujakson aloittamista. Aamujumalanpalveluksessa pilotin aloittamista vastusti 10 henkilöä ja kannatti 32 henkilöä. Iltajumalanpalveluksessa pilotin aloittamista vastusti 14 henkilöä ja kannatti 102 henkilöä. Jos jumalanpalveluksien äänet olisi laskettu yhteen, esityksen vastustajia oli 24 henkilöä ja kannattajia 134 henkilöä.

Äänestystulos antaa vahvan tuen sille, että aloitamme sunnuntaina 5.1.2020 kokeilujakson, jonka aikana järjestämme yhden yhteisen jumalanpalveluksen sunnuntaisin klo 15.00. Kokeilujakso tulee jatkumaan toukokuun loppuun saakka. Huhtikuussa järjestämme seurakuntapäivän, jonka aikana päätämme yhdessä, tuleeko yhden jumalanpalveluksen järjestämisestä pysyvä ratkaisu.

Nyt jumalanpalveluksen valmistelua jatkaa työryhmä, joka koostuu kuudesta aamu- ja iltajumalanpalveluksen aktiivista ja työntekijöistä ryhmässä ovat mukana Sirkka Jortikka ja Teemu Sormunen (ryhmän vetäjä).

Core <3 Lentoon -illoissa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen minkälainen yhteisestä jumalanpalveluksesta tulee ja myös yhdessä rukoillen etsiä Jumalan läsnäoloa. Tähän mennessä sovitut Core <3 Lentoon -illat järjestetään torstaina 21.11. klo 18 ja torstaina 16.1. klo 18.

Aloitamme samantien työskentelyn kahden jumalanpalveluksen palvelutiimien integroimisesta yhteen, minkä teemme yhteistyössä nykyisten tiimivetäjien kanssa. Järjestämme tähän liittyen tiimi-illan torstaina 28.11. klo 18, jonka tarkoituksena on antaa hyvä startti uusille yhdistyneille palvelutiimeille.

Jumalanpalvelusten yhdistämiseen liittyy paljon työtä ja toimintaa, mutta ennen kaikkea tahdomme haastaa jokaista rukoilemaan tämän prosessin puolesta.

Me olemme seurakunta ja seurakunta on maailmaa varten.