Rakenteilla koti -kampanjan avulla kartutamme varoja seurakunnan avustuspankkiin, jonka tarkoituksena on auttaa taloudellisesti haastavassa tilanteessa olevia. Tahdomme olla koti, josta riittää jaettavaa myös sen ulkopuolella oleville. Me olemme tätä kaupunkia varten ja meidät on kutsuttu antamaan omastamme palvellaksemme kaupungin ihmisiä. Yhdessä voimme enemmän!

Miten mukaan?

1. Mieti yksin tai perheesi kanssa, minkä suuruisella summalla osallistut kampanjaan.
  2. Pohdi, voisitko kieltää itseltäsi jotakin kootaksesi päättämäsi summan.
  3. Muistuta itseäsi kampanjasta ostoksilla käydessäsi ja erilaisia hankintapäätöksiä tehdessäsi!
  4. Tuo lahjasi* Rakenteilla koti -jumalanpalvelukseen sunnuntaina 5.3.2017 tai anna se pankkitilille FI18 5710 0410 0227 19 (viite 3003143, tilin omistaja Turun vapaaseurakunta).
  5. Voit halutessasi lahjoittaa tilille myös keräyspäivän jälkeen!

* Kampanjan tarkoitus on rakentua ylimääräisen antamisen varaan, joten ethän säästä normaalista antamisestasi kampanjan vuoksi.