CBS-Suomi, Hopeseurakunta
Kevään 2017 CBS-pienryhmissä tutkimme Efesolaiskirjettä.
Ryhmät aloittavat 13.2. klo 18.

Kokoonnumme seitsemän kertaa maanantaisin klo 18–20 kuukauden
ensimmäistä maanantaita lukuun ottamatta.
Materiaalimaksu 10e/jakso. Materiaali jaetaan ensimmäisellä kerralla.
Sitovat ilmoittautumiset viimeistään pe 3.2. /tiedustelut
Päivi Kangas: puh. 044-534 6996 tai cbsi@hopeseurakunta.fi.

Tervetuloa uudet ja vanhat ryhmäläiset!

Haluatko opiskella Raamattua niin, että se muuttaa elämäsi? Haluatko kuulua pienryhmään, joka tukee sinua muutoksessa? Haluatko kasvaa opetuslapsena? CBSI on juuri sinua varten!

CBSI on lyhenne sanoista ”Community Bible Study International”. Nimensä mukaisesti se tarjoaa välineet yhteisöllisesti tapahtuvaan systemaattiseen raamatunopiskeluun. Yhdysvalloissa vuonna 1975 aloittanut Community Bible Study käynnisti vuonna 1992 kansainvälisen työmuodon, CBSI:n. Tällä hetkellä CBSI toimii Euroopassa, Pohjois- ja Keski-Amerikassa, Karibialla, Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella sekä Afrikassa. Ryhmiä on tällä hetkellä 80 maassa ja materiaalia käännetään 55 kielelle. CBSI:llä on myös kattava ohjelma lapsille ja nuorille. Suomen ensimmäinen CBSI-ryhmä syntyi Turkuun vuonna 2000.

www.cbssuomi.org