Alfa koostuu noin kymmenestä tapaamisesta, joiden aikana tutkitaan vapaamuotoisesti kristinuskon perusteita. Ilman paineita. Ilman painostusta. Ilmaiseksi.

Alfoja järjestetään kirkoissa, baareissa, kahviloissa ja kodeissa joka puolella maailmaa. Tavallisesti Alfa käsittää noin kymmenen tapaamista, jotka kukin sisältävät ruokailun, lyhyen alustuksen, sekä keskustelun, jossa voit vapaasti jakaa omia ajatuksiasi muiden kanssa. Alfa on kaikkia tiedonjanoisia varten. Alustukset on suunniteltu rohkaisemaan keskusteluun ja tutkimaan kristinuskon perusteita ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ympäristössä.

Kevään 2017 Alfa alkaa 15.2. Ilmoittautumiset osoitteeseen: alfa@hopeseurakunta.fi

Alfa järjestetään Rantakertussa (Läntinen Rantakatu 55) keskiviikkoisin klo 18–20 (n. 10 kertaa).

www.kokeilealfaa.fi